Lijst op maat gemaakt.

Afbeelding invoegen 
Lijsten op maat

Ook voor uw lijsten op maat kunt u bij Alosery Art & Design terecht. Een op maat gemaakte inlijsting geeft nét dat beetje extra aan een schilderij. Het voordeel van een op maat gemaakte inlijsting is dat u daarbij alle vrijheid en keuze heeft. 
U heeft de keuze uit een groot aantal lijsten op maat en passe-partouts om uw schilderij mee te laten inlijsten. De materialen die door worden gebruikt komen veelal uit Europa en Azië en worden met grote zorg geïmporteerd. Het vakkundig inlijstwerk en ruime ervaring met kleur, sfeer en indeling, blijken de sleutel tot succes te zijn voor styling. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid op maat zijn bij Alosery Art & Design gegarandeerd. Kiest u voor een lijst op maat? Bekijk dan onze uitgebreide collectie houten profielen. Wij adviseren u graag.

 
Afbeelding invoegen 
Passe-partoutkarton is verkrijgbaar in een zuurvrije en niet zuurvrije variant. De zuurvrije passe-partoutkarton wordt gebruikt bij het conserverend inlijsten. Passe-partoutkarton heeft in de regel een dekblad dat op de kern wordt geplakt.
 
Passe-partouts zijn er in vele kleuren, met diverse designs, vervaardigd van zuurvrij karton. Een passe-partout heeft verschillende functies en moet hierdoor dan ook aan verschillende eisen voldoen. Esthetiek is bij een passe-partout van groot belang. Door het passe-partout in een lijsting komt het kunstwerk nog meer tot zijn recht. Door de dikte van het passe-partout wordt er een afstand gecreëerd tussen het kunstwerk en het glas. Door de kwaliteit van het passe-partout wordt het kunstwerk beschermd en blijft het in goede conditie.
 
 
Afbeelding invoegen 
Schilderij ophangsysteem
 
Met een schilderij ophangsysteem van Stas hangt u uw schilderijen elegant, flexibel en gemakkelijk op. De schilderij ophangsystemen van STAS stellen u in staat om uw kunst naar uw smaak op te hangen en steeds opnieuw in te delen zonder daarbij in de muur te boren. Bij het ophangen van uw schilderijen kunt u kiezen voor een schilderij ophangsysteem waarbij een rail aan de wand of aan het plafond wordt bevestigd.

Tevens is er een revolutionair ophangsysteem beschikbaar met geïntegreerde verlichting!

In de gallery hebben wij een overzicht van de Stas producten en meer informatie over diverse ophangsystemen. 
 
Afbeelding invoegen
 LED Verlichting

Led verlichting heeft de toekomst! Led spots zijn energiezuinig (A+), duurzaam, worden niet warm en zijn veilig voor lichtgevoelige kunst dankzij het ontbreken van infrarode- of UV-straling.De STAS led spots zijn spots van 3,5 Watt met een output equivalent aan 20 Watt. Het warm witte licht heeft een chique uitstraling en past in elk interieur.De spots zijn verkrijgbaar in 2 varianten: de spot VL10200 van 27° heeft een smalle lichtbundel geschikt voor kleine schilderijen. De spot VL10900 van 95° heeft een lichtbundel die juist grote kunstwerken kan beschijnen.